Duyurular

...


Üniversite Öğrenci Adaylarına Davet

Bir yükseköğretim programında okumak için tercih yapma sürecinde olan adayları, tarih boyunca önemini kaybetmemiş, gelecekte de önemi aratacak bir mesleği kazandıracak Ziraat Fakültesinde, Ziraat Fakültesinin tarım mühendisliği gibi teknik bilgileriyle, Ekonomi, işletme, kır sosyolojisi gibi sosyal bilimlerin sentezlendiği uygulamalı bir sosyal bilim olan “Tarım Ekonomisi” alanında nitelikli eğitim veren Çukurova Üniversitesi Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Bölümünü tercih etmeye davet ediyoruz.

Tercihinizin ne kadar isabetli olduğunu Bölümümüze geldiğinizde göreceğinizden eminiz. Yetkin akademik kadrosuyla, 40 yılı aşmış eğitim ve araştırma tecrübesiyle, Çukurova gibi tarımsal verimlilik ve çeşitlilik bakımından ülkemizin en önemli tarımsal bölgesinin sunacağı uygulama ve istihdam olanaklarıyla, Ülkemizin en önde gelen üniversiteleri arasında yer alan Çukurova Üniversitesinin sağladığı zengin sosyal kültürel ve sportif olanaklarla desteklenmiş, ülkemizin en güzel üniversite kampüsünde unutamayacağınız bir üniversite öğrenciliğini vadediyoruz.

Mezun olduğunuzda Ziraat Mühendisi unvanını kazanacağınız Bölümümüzde, Tarım Ekonomisi alanında edineceğiniz bilgilerle Ziraat Mühendisliği alanına ek olarak, tarımsal girdi pazarlayan özel firmalarda, bankalarda, kooperatiflerde, tarım işletmelerinde, danışmanlık ve proje bürolarında, kısacası ekonomist ve işletmecilerin çalıştığı alanlarda da çalışma olanaklarıyla istihdam alanınızı genişletebileceksiniz.

Şimdiden sizi kutlar, tercihinizin size şans ile uğur getirmesini ve başarılı bir üniversite öğrenciliğine vesile olmasını dileriz.

Bölüm Başkanlığı

Diğer Haberler